ACTE DE CLOENDA – ÀREA AUDIOVISUALS

El dimarts 13 de març, de 17h a 18h, va tenir lloc l’acte de cloenda del projecte que hem dut a terme amb alumnes de 1r de realització audiovisual de Jesuïtes FP / Jesuïtes Sarrià. Sant Ignasi.
Es va fer una valoració de l’experiència, com ha estat col·laborar amb persones refugiades i immigrades, així com amb entitats especialitzades en l’acollida i acompanyament d’aquestes persones nouvingudes.

En la presentació va participar Ricard Dastis, Pau Font i Xavier Satorra. Amb la col·laboració de Lluís Grifé i Àlex Ribes del Departament d’Audiovisuals.

Els alumnes de 1r de Realització Audiovisual que han participat en són:

Ignasi Navarro, Gerard Bernal, Marc Gaspar, Lídia Castillo, Miguel Fernández, Sergio Vázquez, Cesc Torras, Lluís Martínez, Víctor Torralvo, Nuria Ojeda, Paula Molina, Judit Pujal, Sara Fernández, Berta Martínez, Alex Cobo, Aleix Manzano, Laura Holgado, Laura Morales, Laia Alvaro, Helena Montesinos, Judith Mora, Vera Pla, Lorena Romero, Nil de Vicente i Ana Arteaga.

També van assistir, entre altres, alumnes de l’escola que estudien Integració social i Màrketing.

Es van projectar algunes seqüències dels treballs duts a terme i també va participar la Patricia, una noia de El Salvador demandant d’asil a España, que va explicar al públic la seva experiència personal.


Fotos de Ferran Palou


Fotos de les entrevistes realitzades pels alumnes