FESTES DE GRÀCIA 2017

Dimecres 16 d’agost al vespre vam fer una visita guiada pels carrers guarnits a les #FestesdeGràcia amb un grup de persones #nouvingudes com una activitat més de convivència organitzada per la Fundació BarcelonActua. Gent de Mali, Benín, Síria, Guinea Conakry, Gàmbia o Bangladesh, amb voluntàries que vivim a Barcelona, com la Safia, l’Erica, en Sergi o la Dorita, entre d’altres.
Una experiència molt positiva i recíproca per fomentar llaços de confiança i tolerància, vinguem d’on vinguem.

Des de l’any 2017, Invisibles col·labora en algunes activitats que organitza BarcelonActua, específicament amb el seu grup de voluntariat amb persones refugiades i migrades. Entre d’altres, fan “Parelles lingüístiques” per ensenyar i millorar la llengua, l’activitat BACviatgers per intercanviar aspectes culturals entre diferents persones del col·lectiu, activitats lúdiques a la ciutat, entre d’altres.

Per conèixer altres activitats que fan en diferents àmbits socials a la ciutat, visiteu: www.barcelonactua.org

Des de la Fundació BarcelonActua promovem un voluntariat divers, on cada persona troba la millor forma, la que li és més còmoda i estimulant, sobre la base de les aptituds, habilitats, interessos, disponibilitat … per implicar-se, traient el millor de si mateix.
I un element clau en aquesta tasca de “facilitadores” de l’ajuda mútua que fem des de BarcelonActua és el concepte de comunitat. Una comunitat que construïm dia a dia entre tots des de la generositat, l’horitzontalitat, el compromís, la cooperació, la implicació, l’empatia i la solidaritat.