FESTIVAL INT. DD.HH. COLÒMBIA

Invisibles seleccionat al Festival Internacional de Cinema pels Drets Humans Bogotà

Des de 2013, el Festival Internacional de Cinema pels Drets Humans Bogotà ofereix als assistents una programació audiovisual, cultural i acadèmica que li aporta a la formació de públics, a l’enfortiment de les indústries cinematogràfica i cultural, a la creació d’espais de diàleg entorn de la vida, la reconciliació, la promoció i defensa dels drets humans, i a la construcció d’idees per a la pau.

El Festival és l’escenari ideal per a la comunitat fílmica de Colòmbia i el món que li aposta a la narració audiovisual amb enfocament en drets humans, per això es converteix en la principal plataforma de promoció, circulació, distribució i exhibició d’obres audiovisuals la demanda de les quals és limitada a causa de la seva temàtica poc comercial.

El 4t. Festival Internacional de Cinema pels Drets Humans Bogotà es realitzarà entre l’11 i el 18 d’agost de 2017 a les ciutats de Bogotà, Medellín, Cartagena i Barranquilla. A aquesta edició del Festival es van presentar 738 pel·lícules de 48 països que van participar en la competència per obtenir un lloc en la Selecció oficial. Després d’un ardu procés de curaduría es van escollir 70 pel·lícules en set categories que es destaquen per la seva qualitat tècnica, estil narratiu i aportació a la promoció i defensa dels drets humans a través de la mirada audiovisual. Com cada any, el Festival oferirà, a més de la seva mostra audiovisual, una completa agenda acadèmica i cultural d’accés gratuït.

Web del Festival