TALLERS EDUCATIUS APS LaSALLE

El dilluns 16 de gener va començar el programa educatiu APS amb el projecte Invisibles, Fundació PROIDE, Fundació Comtal-Barcelona i mentsglobals.cat, amb 5 grups d’alumnes de 5 escoles de La Salle BCN.

Uns dels eixos centrals del projecte social www.invisibles.cat és ajudar a millorar la integració de persones refugiades, immigrades i nouvingudes mitjançant aquests tallers d’Aprenentatge i Servei.

“Aprenent a mirar. Trencant murs invisibles.”

El projecte actual vol que l’alumnat de 4rt d’ESO conegui la realitat de les persones immigrades que viuen a casa nostra, a la nostra mateixa ciutat. L’objectiu principal és que els i les alumnes trenquin aquests murs invisibles que sovint ens separen de les persones nouvingudes que provenen de societats i cultures diferents i trencar els estereotips dels que les envoltem. A través de mitjans audiovisuals com la fotografia i tècniques d’investigació com l’entrevista, el projecte pretén crear espais on l’alumnat comparteixi i conegui el passat, el present i el futur de persones que han immigrat a la ciutat de Barcelona per raons molt diverses.

Totes les activitats tindran una forta vessant vivencial, participativa, col·laborativa i social-artística.

Més informació:

Inici APS LaSalle Barcelona

Fundació Proide

Dossier APS 

1a trobada alumnes Salle Gràcia