TODAS LAS VOCES – MÈXIC

X Encuentro Hispanoamericano de Cine y Video Documental Independiente: Contra el Silencio Todas las Voces, México

Del 12 al 21 d’abril, com cada dos anys des de l’any 2000, es realitza la desena edició de la Trobada Hispanoamericano de Cinema i Vídeo Documental Independent: Contra el Silenci Totes les Veus. Aquest espai de difusió i reflexió dóna a conèixer els treballs audiovisuals de realitzadors hispanoamericans independents, i promou un ambient de debat i discussió per impulsar el documental com una eina de transformació social.

Invisibles seleccionat a la categoria de Migracions i Exilis de la  Selecció Oficial. Serà projectat el dia 13 d’abril a les 18:00 hores (temps del centre de CDMX) a la sala José Revueltas del Centre Cultural Universitari (la seu principal) de la Universitat Autònoma de Mèxic.

Categories: Moviments Socials i Organització Ciutadana; Drets Humans; dones; indígenes; Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible; Fronteres, Migracions i Exilis; Vida Quotidiana i Canvi Social; Art i Societat.

La Trobada integra l’exhibició de documentals, activitats acadèmiques i funcions especials en més de 100 seus a la Ciutat de Mèxic i 19 estats del país, de forma gratuïta i per a tot públic.

Web Festival

TodasLasVocesFest